North Asheville Basement Build Out

An unfinished basement, used primarily for storage was converted into a comfortable family area.

LVP flooring, reclaimed wood, custom built ins with a coffee bar, and the addition of a powder room converged to make a family space that is warm and inviting. 

The outdoor, deck like, stairway was rebuilt to create a more stylish descent into the room and all of the mechanical aspects of the space were enclosed.  There was even space left under the stairway to make the perfect playhouse for the family’s 7 year old.  

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
error: Content is protected !!